Davids

Peter Davids is in op april 2011 van start gegaan met Bouwkundig Ontwerp en Advies Buro VplusD BV.

Op het slechtst denkbare moment in de markt is Peter voor zichzelf begonnen. Na bijna 15 jaar werkzaam te zijn geweest bij Vellekoop Architectuur hield dat bedrijf helaas op te bestaan.
Hans Vellekoop ging met pensioen en in gezamenlijk overleg werd besloten dat de beste oplossing was dat er door Peter een nieuw bureau opgezet zou worden. Dit bureau is zo opgezet dat we onze diensten heel breed in het werkveld aan zouden gaan bieden.

We stellen ons dienstbaar en facilitair op ten dienste van Architecten bureaus, aannemer en andere opdrachtgevers. Ondertussen maken we waar nodig de plannen van af het eerste idee en bedenken nieuwe concepten.
Ondertussen zijn we aanbeland in het duurzame ecologische kantoor in Lochuizen. We hebben de naam VplusD na de verhuizing veranderd in Davids.

De plannen worden door Peter en Koen uitgewerkt. Daarnaast hebben we zeer regelmatig een stagiaire uit het MBO of HBO in ons bureau rondlopen om ons te ondersteunen. We werken zeer nauw samen met een aantal architecten.

Link naar andere website’s;

Henry Betting
Harrie Beernink, Adviesbureau Groenerbouwen
StrawBlocksSystems Gelselaar
Hartman constructies
IBL Eibergen
Roy Barthen
Capiau Leembouw
Architectenbureau Michael Willemsen Arnhem